CAMPING

Als u opzoek bent naar rust en ruimte, dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Familie Koster heet u van harte welkom!

Wij voorzien onze bezoekers in de behoefte van back-to-basic kampeerplaatsen in een groene omgeving. Onze parkachtige camping heeft 89 ruime toerplaatsen tot haar beschikking van zo’n 140 m2 per plaats, plus een aantal verharde plaatsen voor campers. Elke kampeerplaats heeft een eigen stroomaansluiting. Wij hebben geen jaar- of seizoensplaatsen. Verblijf is mogelijk tot maximaal 3 maanden. Het toiletgebouw (anno 2016) is van alle gebruikelijke gemakken voorzien. Bekijk foto’s. Tevens is er een invalidenruimte aanwezig met toilet en douche, een familiedoucheruimte en een plaats om uw baby te verzorgen. Warm water is inclusief en er is geen gedoe met muntjes of iets dergelijks voor de douches. Eigen toiletpapier meenemen. Uiteraard heeft u ook toegang tot elektriciteit bij de kampeerplaatsen (tot max. 16A) en is er een WiFi-zone (voornamelijk rond het sanitairgebouw). Voor kinderen staan er enkele speeltoestellen. Ook staat er een tafelvoetbaltafel, een tafeltennistafel en een boekenkastje. Op de camping zijn honden toegestaan, mits zij geen overlast aan andere kampeerders bezorgen. Voor campers zijn er eventueel ook enkele verharde plaatsen aanwezig (u mag u ook gewoon op het gras staan wanneer de grond hard genoeg is). Er is een vuilwaterput op het terrein voor het uitstorten en spoelen van uw chemisch toilet.

Camping de Boerenzwaluw ligt in het lieve dorpje Zijdewind, Noord-Holland, in de regio Westfriesland. Deze omgeving kent veel mooie wandel- en fietsroutes. Beleef prachtige dagen door de polders en langs dijken en dorpen, en in het voorjaar langs de bloeiende tulpenvelden!

U kunt bij ons terecht voor een paar nachtjes, maar ook voor een langere tijd. Naast tentjes, caravans en vouwwagens kunnen campers ook goed terecht op onze camping; hier zijn verharde plaatsen voor aangelegd.

In de omgeving van onze camping is er genoeg te doen! Lees daarover hier meer. Zo zijn er allerlei bezienswaardigheden te vinden in de buurt, zoals molens en kastelen, zijn er veel leuke markten, musea en dierenparken te vinden, en wat dacht u van bijvoorbeeld een golfbaan? Het sfeervolle stadje Schagen ligt op nog geen 5 km afstand. Verder bevindt het strand zich op 13 km afstand, en is er een natuurzwembad op loopafstand van de camping (’t Petje, 650 m). Neem ook eens een bezoekje aan Toeristen Informatie Noord-Holland en www.westfriesland.nl voor meer informatie over onze leuke omgeving.

De camping ligt halverwege Schagen-Zuid en Zijdewind. De camping is veilig en goed te bereiken via een verbrede parallelweg (de Vennikerweg) naast een vernieuwde N241. De bewegwijzeringsborden helpen u bij het vinden van de juiste afslag. Zie de Contact-pagina voor meer informatie over de locatie.

Adresgegevens:
Camping de Boerenzwaluw
Vennikerweg 3 (voorheen Provincialeweg)
1736ET Zijdewind
» Meer contactinformatie

We hebben de ambitie om onze bezoekers een rustig en prettig verblijf aan te bieden.

Het kampeerseizoen loopt van 1 april tot 1 oktober. Bij mooi weer bent u, in overleg, ook iets eerder/langer welkom.

Volg ons ook op Facebook:
» www.facebook.com/campingboerenzwaluw

Laat een beoordeling achter over Camping de Boerenzwaluw!
» Schrijf een review


 Outdoor algemeen