CONTACT

Het kampeerseizoen loopt dit jaar tot begin oktober. Bij mooi weer bent u, in overleg, ook iets langer welkom. Heeft u vragen of opmerkingen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Familie Koster
Camping de Boerenzwaluw
Vennikerweg 3
1736ET Zijdewind
Nederland

T: (+31) (0)651149346
E: info@campingboerenzwaluw.nl

KvK-nummer: 59824468

Camping de Boerenzwaluw ligt halverwege Schagen-Zuid en Zijdewind. u bereikt de camping via de nieuwe parallelweg (Vennikerweg). Mogelijk wordt deze weg nog niet aangegeven in uw navigatiesysteem. Zoek dan op Provincialeweg 3 en volg de bewegwijzeringsborden wanneer u de camping nadert voor de juiste afslag om op de parallelweg te kunnen komen.

De camping bevindt zich niet midden in het dorp Zijdewind, maar net er buiten, richting Schagen. Vanuit zowel de richting van Schagen als Zijdewind zult u bewegwijzeringsborden tegenkomen (totaal 6 in de nabije omgeving) die u zullen helpen om ons te vinden.

Vanaf Schagen volgt u de N241 (Provincialeweg) tot aan de laatste rotonde vóór de rotonde bij Zijdewind. Zie de bovenste rotonde op de afbeelding. Op deze rotonde slaat u rechtsaf (dit is de afslag richting Dirkshorn, maar Dirkshorn staat niet op de bebording, de afslag is ‘leeg’), en gaat u vervolgens meteen links de parallelweg, de Vennikerweg, op. U rijdt door en gaat over naar een weg waar auto’s te gast zijn. U blijft doorrijden en ziet dan aan uw rechterhand Camping de Boerenzwaluw. Hier kunt u veilig afslaan.

Volg ons ook op Facebook:
» www.facebook.com/campingboerenzwaluw

Laat een beoordeling achter over Camping de Boerenzwaluw!
» Schrijf een review


Outdoor