CONTACT

Het kampeerseizoen loopt van 1 april tot 1 oktober. Bij mooi weer bent u, in overleg, eerder/langer welkom.
Heeft u nog vragen of opmerkingen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Reserveren van tevoren is niet vereist.

Kees Koster
Camping de Boerenzwaluw
Vennikerweg 3 (voorheen Provincialeweg)
1736ET Zijdewind
Nederland

T: (+31) (0) 6 511 493 46
E: info@campingboerenzwaluw.nl

KvK-nummer: 59824468

Camping de Boerenzwaluw ligt halverwege Schagen-Zuid en Zijdewind.
LET OP! De vernieuwde parallelweg (Vennikerweg) waar de camping aan ligt van de Provincialeweg (N241) is helaas nog niet bekend in Google Maps. U moet tijdig afslaan om op deze parallelweg te kunnen komen. De camping bevindt zich niet midden in het dorp Zijdewind, maar net er buiten, richting Schagen.
Vanaf Schagen volgt u de N241 (Provincialeweg) tot aan de laatste rotonde vóór de rotonde bij Zijdewind. Zie de bovenste rotonde op de afbeelding. Op deze rotonde slaat u rechtsaf (dit is de afslag richting Dirkshorn, maar Dirkshorn staat niet op de bebording, de afslag is ‘leeg’), en gaat u vervolgens meteen links de parallelweg op. U rijdt door en gaat over naar een weg waar auto’s te gast zijn. U blijft doorrijden en ziet dan aan uw rechterhand Camping de Boerenzwaluw. Hier kunt u veilig afslaan.
Let op, vanaf Zijdewind binnendoor (via de Havenstraat) kunt u de camping helaas NIET BEREIKEN, hier loopt de weg dood voor auto’s (loopt over in een fietspad). U zult vanaf het centrum van Zijdewind helaas echt door/terug moeten rijden naar bovengenoemde rotonde om op de parallelweg, de Vennikerweg, te kunnen komen. 

 

 

Volg ons ook op Facebook:
» www.facebook.com/campingboerenzwaluw

Laat een beoordeling achter over Camping de Boerenzwaluw!
» Schrijf een review

 


 Outdoor algemeen